Rolls-Royce відзначив 120-річчя новим лімітованим седаном

Rolls-Royce відзначив 120-річчя новим лімітованим седаном

17 березня 2024
0

Цього року виповнюється 120 років з моменту заснування Rolls-Royce. На честь цієї події британський виробник преміальних автомобілів, що нині належить BMW, вирішив випустити лімітовану серію Rolls-Royce Ghost під назвою Prism.

Тираж Rolls-Royce Ghost Prism буде обмежений 120 екземплярами. У компанії зазначають, що на створення розкішного седана їх надихнув світ сучасного дизайну.

Ювілейний автомобіль буде доступний у кузові кольору Gunmetal з яскравими акцентами у відтінках Phoenix Red, Turchese, Mandarin або Forge Yellow.

Причому процес фарбування кузова в темно-сірий колір з кам'яним ефектом складається з 10 етапів, під час яких спочатку ретельно наносять чотири шари фарби, а потім поверхню полірують вручну протягом 16 годин.

«У Rolls-Royce ми керуємося смаками і бажаннями наших клієнтів, які в багатьох випадках визначають глобальні тенденції в моді і в більш широкому люкс-сегменті. Ghost Prism - це розширення особистої естетики певної групи законодавців моди. Інноваційний автомобіль темних, нейтральних тонів з тонкими колірними акцентами відмінно поміщається в сучасний розкішний ландшафт. Наші клієнти - експерти та поціновувачі, які точно знають, чого хочуть, і Ghost Prism уособлює унікальні стосунки, які у нас з ними склалися», - наголосив директор з дизайну Rolls-Royce Motor Cars Андерс Вармінг.

Джерело: Автоновости дня
Фото: Rolls-Royce

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація