Rolls-Royce випустить шість благодійних «Фантомів»

Rolls-Royce випустить шість благодійних «Фантомів»

20 листопада 2022
0

Близькосхідні дилерські центри Rolls-Royce Motor Cars Dubai та Rolls-Royce Motor Cars Abu Dhabi об'єднали зусилля для збирання грошей на благодійні організації в галузі охорони здоров'я, освіти та сталого розвитку. Для цього представники британського автовиробника оголосили про співпрацю із популярним сучасним художником Сашком Джафрі. Британський творець, який зараз мешкає в Дубаї, попрацює над седанами Rolls-Royce Phantom Series II в ексклюзивному виконанні The Six Elements.

Проект, який отримав назву The Rolls-Royce That Keeps on Giving, є шістьма ексклюзивними автомобілями, кожен з яких матиме унікальні зразки цифрового мистецтва. Обіцяють, що в комплекті з седанами власники отримають незамінні токени NFT з об'єктами цифрового мистецтва.

Власники автомобілів лінійки The Six Elements будуть вільні продавати належні їм NFT на власний розсуд, але з єдиним обмеженням - усі виручені кошти надходитимуть на цифровий гаманець для збирання грошей на благодійні проекти.

При цьому в ящику для рукавичок Rolls-Royce Phantom Series II залишаться QR-коди, за допомогою яких власники автомобілів зможуть у будь-який час побачити прив'язаний до їхньої машини невзаємозамінний токен. Візуально машини серії The Six Elements відрізнятимуться декоративною лінією вздовж кузова з логотипом Саші Джафрі, а основа статуетки «Дух екстазу» прикрасить малюнок за мотивами шести NFT. Усі автомобілі будуть представлені у грудні 2022 року у рамках закритої презентації.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація