Розбитий Lamborghini Countach з фільму «Вовк з Уолл-стріт» продають за 2 млн доларів

Розбитий Lamborghini Countach з фільму «Вовк з Уолл-стріт» продають за 2 млн доларів

02 листопада 2023
0

Аукціонний будинок Bonhams із Абу-Дабі виставив на продаж суперкар Lamborghini Countach із серії «25th Anniversary Coupe», присвяченій 25-річчю компанії. Усього було випущено 650 «ювілейних» купе. За оцінками аукціону, він принесе власнику від 1,5 до 2 мільйонів доларів, тоді як середня ціна Countach - 600 000 - 700 000 доларів. І це незважаючи на те, що через свій стан виїхати на дорогу він більше не зможе.

Справа в тому, що цей кокаїново-білий Lamborghini Countach - герой фільму Мартіна Скорсезе «Вовк з Уолл-стріт» 2013 року. На ньому Джордан Белфорт у виконанні Леонардо Ді Капріо спускався сходами, чим і пояснюється його нинішній стан. Чи знайдеться бажаючий заплатити таку велику суму за розбитий автомобіль, ми дізнаємось у день торгів, 25 листопада.

Версія «25th Anniversary Coupe» побудована на базі модифікації 5000QV із 5,2-літровим двигуном V12 потужністю 455 к.с. Основні відмінності між ними у зовнішності. Для забезпечення кращого охолодження гальм у передньому спойлері, кришці моторного відсіку та на боковинах з'явилися нові повітрозабірники. Також купе отримало карбнові бампери та кузовне обважування. Стандартну комплектацію доповнили електричні склопідйомниками та регулювання сидінь.

Цікаво, що покази «Вовка з Уолл-стріт» в Абу-Дабі були приблизно на 45 хвилин коротші, ніж у США. Зі стрічки вирізали кадри наготи та сексуальних ситуацій, але більша частина правок стосувалася більш ніж 600 лайок. Як повідомив Time Out Abu Dhabi, образливі вирази видалили, вирізавши фрагменти з лайками із реплік героїв або відключивши звук. Це справило «різкий ефект на глядачів».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація