Розкішний Rolls-Royce Phantom II перетворили на нестандартний електромобіль

Розкішний Rolls-Royce Phantom II перетворили на нестандартний електромобіль

31 серпня 2023
0

Компанія Electrogenic представила електричну версію легендарного Rolls-Royce Phantom II 1929 року. За їхніми словами, це було найскладніше перетворення моделі з ДВЗ на електромобіль. Про це повідомили на сайті Electrek.

Майстри з Electrogenic давно займаються переобладнанням класичних авто в електромобілі. Серед їхніх творінь - Jaguar E-Type, а також Land Rover Defender і Series I.

Цей електричний Rolls-Royce Phantom II створено в єдиному екземплярі для приватного колекціонера. Зовнішній вигляд авто залишився недоторканим.

З 1920 по 1935 рік було зібрано всього 1681 екземпляр Rolls-Royce Phantom II. Тепер один з них оснащений електричною силовою установкою.

Автомобіль оснащений електромотором потужністю 204 к.с. і 310 Нм крутного моменту. Він живиться від акумуляторної батареї місткістю 93 кВт.год. Запас ходу становить до 241 км на одному заряді.

Усередині можна помітити лише кілька змін. Стандартні прилади замінили, щоб вони показували рівень заряду акумулятора, рівень потужності та температуру зарядного пристрою.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація