Розкрито ціни на Peugeot 408 китайської збірки

Розкрито ціни на Peugeot 408 китайської збірки

28 серпня 2022
0

Оновлений Peugeot 408 для ринку Китаю дебютував на початку літа: він отримав дизайн у стилі європейського 308-го, повністю новий салон із фірмовою архітектурою i-Cockpit та модернізований логотип Peugeot. Виробництво моделі організовано на потужностях спільного підприємства Dongfeng-Peugeot, прийом замовлень вже відкритий: ціни на модель лежать у діапазоні від 105,7 тисяч до 121,7 тисяч юанів (приблизно від 15,4 до 17,7 тисяч доларів).

Peugeot 408 актуального для Китаю другого покоління продається з 2014 року, а останній рестайлінг датувався 2018 роком. Оновлення 2022 року - це швидше масштабна модернізація, в ході якої модель осучаснили та привели у відповідність до нового фірмового стилю французької марки. У китайському офісі Peugeot зазначають, що ще до запуску продажу та оголошення вартості оновленого 408-го китайці залишили дев'ять тисяч заявок на його покупку.

Модель доступна в трьох комплектаціях та в 10 варіантах забарвлення. З оновленням 408-й обзавівся вузькими фарами, «іклами» ходових вогнів і безрамковою решіткою радіатора, в центрі якої розміщено новий логотип. У салоні - фірмова архітектура i-Cockpit з віртуальною панеллю приладів, клавішами на центральній консолі та центральним екраном мультимедійної системи діагоналлю 12 дюймів, що входить до стандартного оснащення.

Під капотом у рестайлінгового Peugeot 408 китайської збірки - турбомотор 1.6 потужністю 170 кінських сил, пару якому складає шестиступінчастий автомат Aisin.

Dongfeng придбав 13,68 відсотка акцій групи PSA у 2014 році, а після того, як PSA увійшла до концерну Stellantis, частка Dongfeng скоротилася до 4,5 відсотка. На початку 2022 повідомлялося, що китайська сторона має намір продати свої акції, при цьому зберегти спільне з Peugeot-Citroen підприємство в Китаї.

Джерело: CarsNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація