Розкрито перші подробиці нового флагманського кросовера Opel

Розкрито перші подробиці нового флагманського кросовера Opel

29 січня 2023
3

У лінійці Opel з'явиться новий великий кросовер. Флагманська модель зміниться Opel Insignia. Цю інформацію підтвердив виданню Auto Express шеф-дизайнер Opel та Vauxhall Марк Адамс.

Opel Insignia достроково зняли з виробництва 2022 року через різке падіння попиту. Моделі D-класу зараз втрачають популярність, адже покупці все частіше вибирають кросовери.

«Покупцям подобаються висока посадка та почуття захищеності в кросовері. Нашим завданням є домогтися поєднання цих переваг з економічністю», - зазначив Марк Адамс.

За його словами, новий Opel буде досить нетиповим кросовером. Щоб знизити витрати палива, автомобілю зменшать масу і зроблять його більше "легковим".

Очікується, що кросовер Opel збудують на платформі ЕМР2 концерну Stellantis. Він стане близьким родичем Citroen C5 X - ще одного нестандартного кросовера.

Найімовірніше, новий Opel нагадуватиме універсал, як і Citroen. У французького побратима повинні запозичити і двигуни - бензинові турбомотори об'ємом 1,2 л (130 к.с.) та 1,6 л (180 к.с.), а також 225-сильну гібридну установку.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

NISOLEK  

Рендери виглядають цікаво!

+2ВІДПОВІСТИ  
Jura  

Honda civic 2007-2010 років )

+1ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Добре, що в рамках Stellantis у Опеля з'явився другий шанс.

+2-9ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація