Розкрито план новинок Haval на друге півріччя

Розкрито план новинок Haval на друге півріччя

04 вересня 2022
0

Фірма Haval розкрила план новинок на друге півріччя. Зі слайду презентації видно, що в чотири місяці, що залишилися, гама буде розширена за рахунок звичайного (HEV) і заряджуваного гібридів (PHEV) H6, а також за рахунок двох неназваних моделей. Китайські журналісти вважають, що однією з новинок буде серійна версія бензин-електричного кросовера Haval H-Dog. Електрифікація лінійки очікувана, адже до 2030 Haval планує зовсім відмовитися від бензинових автомобілів.

Хоча третій квартал добігає кінця, і в три літні місяці на китайському ринку стартували продажі відразу трьох новинок Haval - мисливської спецверсії DaGou Hunting Edition, гібрида Monster і брутального компакту Cool Dog, план на друге півріччя розкрито тільки зараз.

Судячи з графіка, найближчими прем'єрами будуть гібриди Haval H6 - DHT HEV та DHT PHEV. Відомо, що гібрид, що заряджається, зможе проїхати на електротязі більше 200 кілометрів, а пікова віддача системи складе 326 кінських сил і 530 Нм.

Аналогічна силова установка на основі 1,5-літрового турбомотора буде у великого кросовера H-Dog. За даними китайських ЗМІ, саме цю модель покажуть у четвертому кварталі у серійному вигляді. Ймовірно, відмінностей від прототипу буде мінімум, тому інтрига тільки в ціні.

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація