Розкрито термін дебюту суперників Hyundai Creta від Toyota та Suzuki

Розкрито термін дебюту суперників Hyundai Creta від Toyota та Suzuki

26 червня 2022
0

Toyota та Suzuki вже деякий час працюють над суперниками Hyundai Creta та інших популярних компактних кросоверів. За даними Autocar India, варіант від Toyota отримає назву Urban Cruiser Hyryder, а Maruti Suzuki може віддати своїй версії ім'я Vitara, яке відкине зі зміною покоління Vitara Brezza. Кросовери-близнюки дебютують у липні, але у різні дні: першим буде Urban Cruiser Hyryder, який покажуть 1 липня.

Обидві новинки будуть побудовані на платформі Suzuki Global-C (S-Cross, Ciaz та актуальна Vitara Brezza), хоча раніше йшлося про варіант «тойотівської» TNGA. У моторну гаму імовірно увійде бензиновий двигун серії Suzuki Dual-Jet K15C. А від Toyota новинкам також дістануться бензоелектричні силові установки: «м'яка» із 48-вольтовим стартер-генератором та повноцінний гібрид.

Моделі вже фотографували під час дорожніх тестів. Судячи з знімків, різниця зведеться до бейдж-інжинірингу, який компанії давно практикують: обидва автомобілі отримають трохи різну двоярусну оптику, різні решітки радіатора та шильдики. Аналогічні за масштабом відмінності очікуються і ззаду.

Продаж обох кросоверів має стартувати вже в серпні. Позашляховик від Maruti Suzuki може стати глобальним, хоча раніше повідомлялося, що обидві моделі створюють виключно для місцевих ринків. Видання повідомляє, що він дістанеться Африки та Європи, де замінить Vitara, що продається з 2015 року.

Джерело: Autocar India

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація