Розкрито зовнішність оновленого родстера BMW Z4

Розкрито зовнішність оновленого родстера BMW Z4

25 вересня 2022
0

Швейцарська філія BMW передчасно розкрила зовнішність оновленого родстера Z4. На офіційній фотографії зображено дводверку з M-пакетом у новому для моделі фіолетовому кольорі Thundernight Metallic. Відмінностей від вихідної Z4 в кузові G29 небагато: після рестайлінгу родстер отримає іншу решітку радіатора з великими осередками, витягнутими по горизонталі, а також передній бампер з видозміненими повітрозабірниками гальмам. Оптика та капот не зміняться.

Судячи з шпигунських знімків, у задній частині BMW Z4 або салоні родстера значних змін не очікується, тобто новітню мультимедіасистему iDrive 8 дводверки не отримають. Не варто чекати на революцію і за технікою, але для деяких ринків сюрприз все-таки буде.

Інсайдери вважають, що після рестайлінгу «механіку» можна буде замовити у зв'язці із шестициліндровим двигуном, тобто на ринок вийде і трипедальна BMW Z4 M40i. Також можливе незначне збільшення потужності і у чотирьох-, і шестициліндровій версії.

За неофіційними даними прем'єра оновленої BMW Z4 відбудеться протягом півтора місяця, а виробництво розпочнеться у листопаді. Можливо, родстер покажуть незабаром після дебюту нового купе M2, а найближчою новинкою баварської марки буде гібридний суперкросовер XM.

Джерело: Cochespias

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація