Розкрито нові подробиці електричного кросовера Fisker Pear

Розкрито нові подробиці електричного кросовера Fisker Pear

01 вересня 2023
0

Електричний кросовер Fisker Pear показали на нових фото та розповіли технічні подробиці про машину. Новинку виділяє яскравий дизайн. Про кросовер повідомляє Motor1.

Машина виглядає сміливо і дуже свіжо - якраз так, щоб підбадьорити нудний та одноманітний автомобільний світ сьогодення.

У нового Fisker Pear одразу кілька цікавих «фішок». Перша - багажні дверцята Houdini. Вони не відкриваються якимось із звичних способів, а заїжджають вниз, опускаючись у нішу всередині заднього бампера. Це рішення допоможе управлятися з поклажею в тісних та низьких паркувальних просторах.

Друга - передній багажник froot. Він виїжджає як ящик комода. Його пропонуватимуть із ізоляцією. Це дозволить зберігати температуру - теплу або прохолодну - якщо у відсіку буде їжа. При цьому запахи в салон не проникатимуть.

Довжина дорівнює 4550 мм. Електромобіль Fisker Pear компактний, проте запропонує п'ять чи шість місць у салоні, залежно від конфігурації.

Базовий кросовер розганятиметься до 100 км/год за 6,3 с. А запас ходу становитиме 300 км. Топова модифікація запропонує понад 500 км на одній зарядці.

Купити Fisker Pear можна буде з 2025 року за ціною від 29 990 доларів.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація