Розкрито подробиці нового кросовера Dacia Bigster

Розкрито подробиці нового кросовера Dacia Bigster

22 липня 2023
0

З'явилася нова інформація про новий Dacia Bigster. Старшого брата Duster мають представити у 2025 році і він стане найдешевшим семимісним кросовером у Європі. Про це повідомляє сайт L'argus.

Кросовер Dacia Bigster у базовій версії коштуватиме від 22 000 євро - на 3000 євро більше, ніж новий Duster 2024. Цілком можливо, що початкова версія буде п'ятимісною, але і семимісний варіант буде не набагато дорожчим.

Новий Dacia Bigster 2025 зовні мало чим відрізнятиметься від передсерійного концепт-кара, а його передня частина практично повністю буде ідентична Duster третього покоління. Довжина автомобіля становитиме близько 4,6 м, тобто він буде приблизно на 30 см більшим, ніж Dacia Duster, побудований на тій самій платформі CMF.

Усі Dacia Bigster 2025 будуть електрифікованими, а дизельні версії моделі не плануються. Модель отримає 1,2-літрові бензинові турбомотори на 120 і 140 к. с., доповнені 48-вольтною «м'якою» гібридною установкою. Запропонують і версію із заводським ГБО.

Очікується і повноцінний гібрид: його силова установка буде такою ж, як у Dacia Jogger, проте робочий об'єм бензинового двигуна збільшать до 1,8 л. Цікаво, що ця версія зможе бути і повнопривідною - на задніх колесах встановлять додатковий електромотор.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація