Розсекречено електричний родстер MG Cyberster

Розсекречено електричний родстер MG Cyberster

16 лютого 2023
0

Британська компанія MG Cars, що належить китайському автогіганту SAIC, готується випустити на ринок новий двомісний родстер під назвою Cyberster. Прототипи новинки вже потрапляли в об'єктивів фотошпигунів, але тепер їм вдалося зробити знімки моделі без камуфляжу.

Серійний варіант спорткара багато в чому повторює представлений раніше концепт, але є і очевидні відмінності. Судячи з знімку, йому зберегли двері-ножиці, оригінальну футуристичну оптику, великий дифузор, стильні колісні диски та бічні спідниці.

У оснащення салону увійшов кермо-штурвал, як у Tesla, великий вигнутий екран панелі приладів, висока центральна консоль з сенсорним дисплеєм і спортивні крісла, обшиті шкірою. У рух Cyberster EV наводить електрична силова установка, характеристики якої не розголошуються. Відомо, що запас ходу буде близько 800 км, а прискорення від 0 до 100 км/год займе менше 3,0 секунд.

У компанії заявили, що електричний родстер стане найшвидшою моделлю марки. Його виробництво мають намір розпочати у другій половині цього року, а до кінця 2023-го новинка з'явиться у дилерів Європи та Китаю. Як конкуренти в MG називають Alpine A110 EV. Вартість моделі оголосять ближче до старту продажу.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація