Розсекречено нову версію позашляховика Suzuki Jimny

Розсекречено нову версію позашляховика Suzuki Jimny

25 грудня 2022
0

В індійському місті Лех сфотографували подовжений Suzuki Jimny Long. Новий варіант позашляховика проходить фінальні тести перед прем'єрою, що відбудеться 11 січня на автошоу у Делі.

Новий Suzuki Jimny Long - п'ятидверна сімейна версія компактної моделі. Її презентацію неодноразово відкладали - спочатку через пандемію коронавірусу, а потім - через глобальний дефіцит автомобільних мікросхем. Саме в Індії налагодять випуск моделі, проте вже відомо, що вона з'явиться у Європі.

Позашляховик Suzuki Jimny Long помітили без звичного для тестових прототипів камуфляжу. На фото можна побачити, що задні двері у нього коротші, ніж передні. Крім того, з'явилися невеликі віконця.

Автомобіль приблизно на 30 см довший за стандартний тридверний Suzuki Jimny. Тобто, його довжина становить близько 3,85 м, а колісна база зросте до 2,55 м. Це зробить позашляховик просторішим (особливо на другому ряду) і збільшить його багажник.

За попередніми даними, п'ятидверний Suzuki Jimny 2023 збереже 1,5-літровий бензиновий двигун, але його доповнять гібридною установкою від нового Suzuki Grand Vitara. Потужність збільшиться до 116 к.с., а витрата палива зменшиться.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація