Розсекречено новий преміальний позашляховик Infiniti QX80

Розсекречено новий преміальний позашляховик Infiniti QX80

24 червня 2023
0

Преміальний позашляховик Infiniti QX80 наступного покоління помітили під час тестів на дорогах загального користування. Модель стане технологічнішою та сильно зміниться зовні. Про це розповіли на сайті The Drive.

Infiniti QX80 заснований на базі Nissan Patrol, але пропонує вищий рівень розкоші. Позашляховик випускається з 2013 року та відтоді пережив кілька оновлень.

Модель збереже впізнаваний силует, але стане більш сучасною зовні. Спереду з'явиться роздільна оптика з вузькими денними ходовими вогнями. Також збережеться велика решітка радіатора.

Бічні крила стануть ширшими та вираженішими, ніж у позашляховика поточного покоління. Колісні арки отримають пластикові молдинги.

Очікується, що інтер'єр нового Infiniti QX80 сильно зміниться. Позашляховик отримає сучасні системи безпеки та деякі передові технології.

Про силові установки для наступного покоління позашляховика поки що мало що відомо. Підтверджено тільки те, що 5,6-літровий двигун V8 буде замінено на екологічніший і компактніший двигун V6.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація