Розсекречено перший електрокросовер від SEAT

Розсекречено перший електрокросовер від SEAT

26 грудня 2022
0

Опубліковано перші фото та патентні зображення нового Cupra Tarvascan. Електричний кросовер від спортивного підрозділу SEAT має з'явитися у 2023 році. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Новий Cupra Tarvascan - спортивний купеподібний кросовер зі швидким дизайном. У нього похилий аркоподібний дах, висока віконна лінія та загострена задня частина. Спереду привертають увагу виражений «ніс» і розкосі діодні фари.

Електромобіль Cupra Tarvascan збудують на платформі МЕВ, тобто він стане близьким родичем кросоверів Audi Q4, Skoda Enyaq iV та Volkswagen ID.4. Авто буде можна порівняти з побратимами за розмірами, тобто його довжина складе близько 4,6-4,65 м.

Силові установки також відомі за іншими моделями на архітектурі МЕВ. Електрокросовер SEAT запропонують у 204-сильній задньопривідній та 295-сильній повнопривідній версіях. Швидше за все, він отримає лише велику акумуляторну батарею на 82 кВт.год, а його запас ходу становитиме близько 500 км.

Новий Cupra Tarvascan стане першим електрокросовером від SEAT і незабаром за ним підуть інші подібні моделі. Відомо, що одна з них коштуватиме близько 20 000 євро у базовій версії.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація