Розсекречено салон нового Smart з гігантським екраном

Розсекречено салон нового Smart з гігантським екраном

23 квітня 2024
0

Smart розсекретив салон свого нового «позашляховика». Smart #5 - черговий електромобіль у новій лінійці марки, яку Mercedes-Benz розробляє спільно з Geely. Новинка буде не тільки найбільшою моделлю Smart, а й найбільш позашляховою.

Її прем'єра відбудеться 25 квітня на автосалоні в Пекіні, а поки що компанія поділилася подробицями про салон, зокрема, показала на скетчі величезний сенсорний екран, що простягнувся аж до повітропроводу з боку пасажира.

Екрани вбудовані у витягнуту панель: той, що розташований по центру, відповідає за управління мультимедійною системою і основними функціями машини, а правіше розташований тачскрін для пасажира, що сидить на передньому кріслі.

Ще один екран розміщений за кермом, на нього виводяться показання приладів. Варто зазначити, що раніше така трьохекранна конфігурація на серійних Смартах не використовувалася.

На ранніх ескізах показали дизайн екстер'єру, і він віддалено нагадує Mercedes-Benz GLB. Відомо, що для «п'ятого» Smart запропонують широкий вибір аксесуарів, від складного молотка для кемпінгу і ліхтарика до надувного матраца і bluetooth-колонки.

За неофіційною інформацією, модифікацій у Smart #5 буде дві, хоча, можливо, «п'ятірці» дістанеться виключно повнопривідний двомоторний варіант. З чуток, на одній зарядці кросовер зможе проїжджати до 600 кілометрів.

Джерело: Мотор
Фото: Smart

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація