SAIC готує 1000-сильний пікап із твердотілими акумуляторами

SAIC готує 1000-сильний пікап із твердотілими акумуляторами

26 червня 2023
0

SAIC Maxus Automotive, дочірня компанія SAIC Motor, анонсувала новий бренд Interstellar, під яким на ринок вийде лінійка пікапів преміум-класу. Офіційна презентація нової марки відбудеться 3 липня 2023 року, а перша серійна модель вийде 2024 року.

Це буде товарна версія чотиримісного концептуального пікапа GST, який дебютував на Шанхайському автосалоні цього року. Серійному Interstellar GST обіцяні напівтвердотільні акумулятори, які дозволять долати до 1000 км без підзарядки. Пікап укомплектують чотирма незалежними двигунами загальною потужністю 1000 к.с.

Судячи з опублікованих раніше фотографій, у пікапа футуристичний салон із широким прямокутним екраном, який простягся від водія до переднього пасажира. Також на фото видно «штурвал» як у Tesla.

Завдяки витоку з бази міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю (MIIT), відомо, що пікап запропонують у трьох комплектаціях: Interstellar L, Interstellar H та Interstellar R. Крім того, за інформацією CarNewsChina, нещодавно SAIC Maxus подала патентну заявку на пікап до національного управління інтелектуальної власності Китаю. Імовірно, йдеться саме про патент Interstellar.

Інтер'єр автомобіля в патентній документації дуже нагадує інтер'єр концепту GST. Габаритна довжина пікапа Interstellar в залежності від версії складе 5365 або 5680 мм при колісній базі 3155 або 3470 мм. Висота кузова - 1792 або 1809 мм, ширина - 1900 або 1960 мм. Кут з'їзду - 28 градусів.

Докладніша інформація про першу модель нового бренду з'явиться пізніше. Не виключено, що презентація Interstellar GST відбудеться одночасно з маркою.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація