Салон Buick LaCrosse показали на офіційних фото

Салон Buick LaCrosse показали на офіційних фото

26 квітня 2023
0

Компанія Buick показала салон седана LaCrosse нового покоління: модель отримала 30-дюймовий дисплей, що поєднує в собі цифрову панель приладів та тачскрін мультимедійної системи.

LaCrosse актуальної генерації з'явився ще у 2016 році. Проте з того часу модель встигла змінити «ареал проживання»: 2019-го вона залишила американський ринок через «скромний» попит. Крім того, концерн General Motors, якому належить бренд, продовжує фокусуватися на сегменті SUV, позбавляючи «домашню» лінійку від седанів та хетчбеків. Тепер модель LaCrosse представлена тільки на ринку Китаю, де зовсім скоро буде представлена «чотирьохдверка» нової генерації.

Зовнішність нового седана Buick LaCrosse була розсекречена ще у грудні минулого року: фотографії екстер'єру було опубліковано у базі китайського Мінпрому. Модель отримала абсолютно нове та незвичайне оформлення передньої частини. В дизайні багато чого запозичено у Buick Century: у новинки схожим чином оформлені виштамповки на капоті, головна оптика отримала іншу форму, а велика трапецієподібна решітка радіатора розходиться в бік ближче до нижньої частини переднього бампера.

У ході зміни генерації моделі змінили навіть корму: нову форму отримала кришка багажника, а також задні ліхтарі, які тепер з'єднані між собою широкою смугою. Вище розташований логотип бренду. Творці інакше оформили нижню частину заднього бампера з катафотами та патрубками вихлопної системи: їм надали трохи витягнуту форму. Ще LaCrosse наступного покоління забезпечили новими 18- та 19-дюймовими колісними дисками оригінального дизайну.

Наразі компанія Buick офіційно розсекретила інтер'єр нового седана LaCrosse. Судячи зі знімків, більшу частину передньої панелі займе великий вигнутий дисплей з роздільною здатністю 6K, що поєднує в собі цифрову «приладку» та тачскрін інформаційно-розважальної системи, його діагональ становить 30 дюймів. В оформленні салону проглядають риси, запозичені у салону Buick Electra E5.

Модель отримала «внутрішні» дверні ручки у формі незвичайних бумерангів, світлодіодне підсвічування, а також «плаваючу» центральну консоль з інтегрованою панеллю для бездротової зарядки смартфонів. Також в салоні є сенсорний блок керування кліматичною установкою та ряд фізичних кнопок, у тому числі на водійських дверях.

Зі зміною покоління Buick LaCrosse втратив у довжині: цей «габарит» у нього дорівнює 4996 мм, тоді як у попередника - 5026 мм. При цьому відстань між осями залишилася колишньою - 2905 мм. Це означає, що «вкорочування» нового Buick LaCrosse не позначиться на просторі для ніг водія та пасажирів.

У моторну гаму великого седана нового покоління увійдуть пари турбомоторів - об'ємом 1,5 і 2,0 літра. У базової версії віддача дорівнює 179 к.с., а потужність другого двигуна становить 230 к.с. Нагадаємо, в лінійці «чотирьохдверки» актуальної генерації «молодшим» є 165-сильний турбомотор об'ємом 1,3 літра, а для топових версій передбачена 240-сильна 2,0-літрова «турбочетвірка». Ще в сучасного седана є гібридна версія, в основі її установки лежить «атмосферник» об'ємом 1,8 літра, що працює в тандемі з електромеханічним варіатором, парою електродвигунів, також до складу системи входить літій-іонна батарея ємністю 1,5 кВт.год. Поки що для седана нового покоління гібридний варіант не заявлено.

Джерело: Колеса

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація