Салон оновленої Tesla Model Y показали на фото

Салон оновленої Tesla Model Y показали на фото

16 липня 2024
0

Tesla готує оновлену версію популярного електричного кросовера Model Y. Нещодавно фотошпигунам вдалося зловити закамуфльований прототип новинки, який проходив дорожні випробування.

Шпигуни спочатку поділилися знімками кузова електрокара, а тепер розсекретили його салон. Судячи з них, кабіна рестайлінгової Model Y буде виконана в тій же стилістиці, що й у нової Model 3. Вся увага у ньому сконцентрована на більшому екрані мультимедії та рульовому колесі, на яке перенесли важливі органи управління.

Відомо, що візуально електрокар можна буде відрізнити завуженими фарами нової форми і переднього бампера з іншим повітрозабірником. Ще Model Y обіцяно нові задні ліхтарі. Задніводна версія кросовера генеруватиме 299 л.с. потужності і 440 Нм крутного моменту, що дозволить їй розганятися з місця до «сотні» за 5,9 секунди.

Потужність повнопривідної версії електрокросовера Tesla - 450 к.с. та 559 Нм. На одному заряді вона зможе проїжджати до 668 км. Представлять оновлену версію наприкінці цього чи на початку наступного року.

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація