Опубліковано фото салону Rolls-Royce Spectre Electric Coupe

Опубліковано фото салону Rolls-Royce Spectre Electric Coupe

03 серпня 2022
0

Rolls-Royce продовжує тестувати нове електричне купе, яке отримало назву Spectre. Модель неодноразово потрапляла у поле зору фотошпигунів. Якщо раніше їм вдавалося зробити знімки лише екстер'єру новинки, то тепер у кадр потрапив її салон.

Судячи з фото, оформлення салону купе буде виконане у традиційному для марки стилі. Передня панель за своєю компоновкою багато в чому повторює кросовер Cullinan. У нього триспицеве ??кермо, круглі вентиляційні отвори і система клімат-контролю з фізичними кнопками і шайбами.

При цьому новинці дістався величезний вигнутий екран, який поєднує в собі цифрову панель приладів і мультимедійну систему. В оздобленні використано висококласну шкіру, яку доповнюють вставки з полірованого металу.

Втім, схожість із Cullinan не випадкова, адже електромобіль базується на тій самій платформі - Architecture of Luxury. Вона також лежить в основі Phantom та Ghost. Очікується, що купе отримає двомоторну силову установку потужністю 600-650 к.с. Представити Spectre повинні на початку наступного року. Тоді ж модель стане на конвеєр.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація