SEAT Ibiza та Arona отримали екологічні версії Marina Pack

SEAT Ibiza та Arona отримали екологічні версії Marina Pack

20 травня 2023
0

SEAT представив спеціальні версії Marina Pack для хетчбека Ibiza та кросовера Arona. В їхньому інтер'єрі використовується обробка з перероблених матеріалів. Про це повідомили на сайті Autoevolution.

Автомобілі у версії Marina Pack пропонуються з оздобленням сидінь Seaqual Yarn. Вони виготовлені з перероблених поліефірних волокон Label blue by Borgers, які виготовлені з морського пластику.

Також у салоні з'явилися елементи з пряжі Seaqual. Вони виготовлені у партнерстві з компанією Autoneum, яка співпрацює з рибалками для очищення морів та океанів від сміття.

Сміття збирається з дна та поверхні морів та океанів, а також з пляжів та річок. Потім його сортують та очищають, переробляючи на морський пластик.

SEAT Ibiza та Arona Marina Pack дебютують уже у червні 2023 року. Вони будуть доступні з червоним кольором кузова та хромованим оздобленням екстер'єру.

Усередині також встановлений планшет інформаційно-розважальної системи та цифрова панель приладів. На вибір будуть доступні бензинові та дизельні двигуни, а також гібридна силова установка.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація