SEAT запускає абсолютно новий SEAT Leon з інвестицією понад 1,1 мільярда євро

SEAT запускає абсолютно новий SEAT Leon з інвестицією понад 1,1 мільярда євро

30 січня 2020
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Компанія SEAT представила на Martorell абсолютно новий SEAT Leon, автомобіль, який прагне оживити компактний сегмент. Компанія інвестувала понад 1,1 мільярда євро для того, щоб привезти на ринок транспортні засоби з більш ефективними двигунами, великою динамічністю та більш привабливою естетикою.

«SEAT Leon - це наша найкраща модель, і ми хочемо продовжувати її чудовий шлях. Тому SEAT вклав понад 1,1 мільярда євро в абсолютно новий SEAT Leon, головним чином, в розробку та покращення виробничих потужностей».

SEAT Leon 2020 побудований на платформі MQB Evo. Збільшилися розміри в довжину (4368 мм) та в ширину (1800 мм), що дало можливість по-новому сприйняти пропорції автомобіля. Наступне покоління SEAT Leon виглядає впевненішим спереду, витонченішим з боків та виразнішим ззаду.

Передня частина автомобіля виконана в дусі SEAT Tarraco, а ліхтарі тепер розтягнуті по всій ширині кузова.

У салоні з'явилися цифрова приладова панель і компактний селектор робота DSG. Центральний тачскрін збільшений в розмірах (8,25 або 10 дюймів) і повернутий до водія.

Найближчим часом SEAT буде запропонований з бензиновими турбодвигунами об'ємом 1,0 л (90/100 к.с.); 1,5 л (130/150 к.с.) та 2,0 л. турбодизелі (115/150 к.с.). Згодом також очікуємо на заряджений SEAT Leon Cupra та гібрид потужністю 204/245 к.с.

Новий Leon поєднує філософію дизайну, яка є основою кожного автомобіля, який відкочує виробничу лінійку SEAT, привносячи в компактний сегмент впевненість, витонченість і спортивність, додаючи при цьому послідовність, безтурботність і зрілість, які спостерігаються в небагатьох інших автомобілях.

Цілком новий SEAT Leon розроблений, розроблений та виготовлений у Барселоні на майданчику марки Martorell.

ДП «АВТО-КИЕВ» ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ДП «АВТО-КИЕВ»

Обговорення новини

Zanotti  

Интерьер - привет Octavia, ну по крайней мере много схожих дизайнерских решений, но как помня Октавия выросла и стала выше/взрослее, может его со Скала будут сравнивать..

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація