Седан KIA K5 оновиться слідом за Hyundai Sonata

Седан KIA K5 оновиться слідом за Hyundai Sonata

23 січня 2023
0

KIA K5, як і споріднений Hyundai Sonata, цього року чекає на суттєве оновлення. Офіційних зображень новинки наразі немає, але фотошпигунам вдалося зняти замаскований K5 у Південній Кореї.

Актуальне покоління KIA K5 дебютувало у 2019 році, практично одночасно із Hyundai Sonata. Судячи з фото, седан відрізнятиметься новою задньою оптикою у вигляді «ікл» з діодними «штрихами». На жаль, передня світлотехніка у кадр не потрапила. За даними місцевих ЗМІ, чотирьохдверці дістануться вертикальні фари у стилістиці ще не представленого оновленого кросовера KIA Sorento. Також очікуються нові решітка радіатора та бампери.

Фотографій салону теж немає. Не виключено, що оновлення принесе KIA K5 нову цифрову панель приладів, сучаснішу мультимедійну систему та блок клімат-контролю.

У Південній Кореї актуальне покоління седана доступне з двома бензиновими двигунами: 1,6-літровою тубочетвіркою потужністю 180 к.с. та 2,0-літровим атмосферником на 160 к.с. Також на рідному ринку KIA пропонує гібридну модифікацію K5 із силовою установкою на основі 2,0-літрового двигуна та газову версію з мотором 2.0 LPI потужністю 146 к.с. Привід виключно передній. За межами країни, зокрема у США, доступна повнопривідна версія седана.

Точна дата прем'єри оновленого KIA K5 невідома. Очікується, що це станеться ще до кінця 2023 року. Посвіжілий споріднений Hyundai Sonata на домашньому ринку з'явиться у середині року.

Джерело: Авто Центр
Фото: bobaedream.co.kr

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація