Серійний Toyota GR GT3 показали на патентних зображеннях

Серійний Toyota GR GT3 показали на патентних зображеннях

30 червня 2022
0

Відомство інтелектуальної власності Європейського Союзу (EUIPO) опублікувало заявку Toyota на реєстрацію промислового зразка майбутньої серійної моделі. Судячи з патентних зображень йдеться про серійну версію концепту Toyota GR GT3, що дебютував в січні 2022 року на автосалоні в Токіо.

У суперкара незвичайна форма кузова з дуже довгою передньою частиною і похилою лінією даху. Але є відмінності, що надало концепту більш стриманого вигляду. Зокрема, масивне заднє крило на кормі змінив невеликий спойлер. Також трохи по-іншому оформлений передній бампер.

Раніше розробку Toyota GR GT3 в інтерв'ю американському профільному журналу Motor Trend підтвердив віцепрезидент Toyota of America Group з планування продуктів і стратегії Купер Еріксон. Справедливості заради варто відзначити, що в патентах не зазначено назву автомобіля. Зареєстрована в EUIPO заявка є патентом на дизайн.

Ніяких подробиць про силові агрегати Toyota GR GT3, як і раніше, немає. Як заявлялося раніше, суперкар орієнтований на потенційних учасників професійної кільцевої серії перегонів GT3. Також йому обіцяний допуск до доріг загального користування.

Крім того, за словами президента Toyota Racing Development Девіда Вілсона, у GR GT3 може з'явитися продовження з шильдиком Lexus. «Тойотівський» концепт стане основною для Lexus RC наступного покоління, зокрема, в дизайні.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація