Ще один іранський автовиробник хоче продавати автомобілі в Росії

Ще один іранський автовиробник хоче продавати автомобілі в Росії

23 серпня 2022
0

Ще одна іранська компанія оголосила про плани захоплення російського ринку. Незабаром у Росії можуть початися продажі седана Saipa Shahin. На батьківщині автомобіль коштує близько 12 тисяч доларів. У Росії ціна, зрозуміло, буде іншою, - еквівалент 20 тисяч доларів.

Компанія SAIPA (Societe Anonyme Iranienne de Production Automobile) - це другий іранський виробник після Iran Khordo, який оголосив про плани виходу на російський ринок. На роль дебютної моделі призначено седан Shahin. Він відноситься до C-класу, але використовує стару платформу Toyota B, попередницю TNGA-B від нинішнього Yaris. У рух седан приводить «турбочетвірка» 1.5 потужністю 112 сил і 178 Нм моменту, поєднана з п'ятиступінчастою «механікою».

Shahin оснащується клімат-контролем, безключовим доступом з кнопкою запуску двигуна, семидюймовим центральним дисплеєм, системою контролю тиску в шинах, камерою заднього виду, парктрониками та підігрівом дзеркал. Подушок безпеки дві. Також є АБС та система розподілу гальмівних зусиль.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація