Що являє собою 8-місний «бункер на колесах»

Що являє собою 8-місний «бункер на колесах»

14 листопада 2023
0

Цей експедиційний автомобіль під назвою «Бункер на колесах» (Bunker on wheels) був побудований на повнопривідному шасі Tatra Phoenix (8x8). Проект реалізовано дилером Offroad Trucks Australia спільно зі спеціалізованою компанією SLRV Expedition Vehicles, яка і займалася будівництвом та встановленням житлового модуля.

Великий кузов-фургон відрізняється зі смаком виконаним внутрішнім оздобленням. Це глянсова плитка пісочного кольору, яка добре контрастує з білими стільницями з коріану (акрилового каменю) та вініловою підлогою.

Звертає увагу 8-місна вітальня U-подібної форми, над якою за допомогою електроприводу можна опустити ліжко розміру King-Size. У кормі є ще спальні полиці, розташовані у два поверхи. Тут же встановлена пральна машинка Miele на 9 кг. Загалом у комплектацію «Бункера» входить досить багато побутової техніки цього бренду. Це і конвекційна мікрохвильова піч, і посудомийна машина.

Експедиційний автомобіль має великі паливні баки, обладнаний системою очищення води, а також потужною акумуляторною зарядною станцією.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація