Шеринг авто через «Дію»: послугою вже скористувалися 200 тисяч разів

Шеринг авто через «Дію»: послугою вже скористувалися 200 тисяч разів

11 вересня 2023
0

За правопорушення на дорозі повинен відповідати той, хто керує за кермом, а не власник транспортного засобу. Аби самому не сплачувати штрафи в разі порушення ПДР, кермувальники користуються опцією призначення належного користувача.

Передача права на користування транспортним засобом користується попитом серед водіїв. З моменту запуску послуги шеринг авто, в застосунку «Дія» нею скористалися 200 тисяч разів.

Ця послуга легка в користуванні та здійснюється в декілька кліків. Для цього в застосунку «Дія» повинні відображатися паспорт та посвідчення водія відповідної категорії тієї особи, яка хоче стати належним користувачем. А для власника - свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Також водії можуть призначити належного користувача у будь-якому зручному для себе сервісному центрі МВС, або онлайн - через Електронний кабінет водія.

Після шерингу авто у належного користувача в «Дії» відобразиться свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Після цього він зможе керувати цим транспортним засобом.

Також обидві сторони при потребі можуть онлайн скасувати шеринг авто. Це можна зробити через застосунок «Дія», або Електронний кабінет водія.

Джерело: МВС України

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація