Шокуюча передноворічна пропозиція від Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада»!

09 грудня 2013
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Тільки з 2 по 31 грудня 2013 року у дилерському центрі Тойота «ВіДі Автострада» діє приваблива пропозиція на автомобілі Corolla 1,6, Venza і Camry. До Нового року та Різдва залишилося зовсім небагато часу — використайте його з розумом та станьте власником омріяного автомобіля з економією до 8%*!

Так, бестселер серед седанів Toyota Corolla 1,6 л можна придбати за ціною від 179 828,16 грн.**

Ціна компактного і престижного кросовера Toyota Venza у грудні стартує від 351 654,72 грн**+ доукомплектація від «ВіДі Автострада».

Ювілейна Toyota Camry в лімітованій версії доступна за ціною від 274 379 грн.**

Детальні умови акційної пропозиції Вам з радістю нададуть у салоні «ВіДі Автострада» на Великій Кільцевій, 56. Додаткову інформацію про наявність на складі автомобілів за спеціальними цінами можна також отримати за телефоном: (044) 50333 50.

Поспішайте, адже кількість автомобілів обмежена!

*Спеціальна ціна на автомобілі Corolla 1,6, Venza і Camry діє з 2 по 31 грудня 2013 на визначені автомобілі, список яких може періодично оновлюватись.

**Ціна вказана станом на 3.12.2013 та може бути змінена на дату купівлі автомобіля, залежно від обраного кольору, комплектації та технічних характеристик авто, обмінного міжбанківського курсу долара США. Не є публічною офертою. Ціна вказана з ПДВ.

Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада

Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада - офіційний дилер Тойота в Україні, є сучасним 3S-концептуальним (sales, service, spares - продаж, обслуговування, запасні частини) автомобільним центром Тойота в Києві.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація