Шпигуни помітили гібридний Subaru Forester

Шпигуни помітили гібридний Subaru Forester

16 жовтня 2024
0

Тестовий прототип електрифікованого Forester помітили під час випробувань в США. До слова, затемнений тестовий автомобіль ззовні майже не відрізняється від звичайного варіанту кросовера.

Як передає Carscoops, Subaru раніше заявляла, що Forester Hybrid матиме горизонтально-опозитний двигун, а також гібридну технологію від Toyota. Шпигунські фото свідчать про те, що модель вже перебуває на етапі тестування.

Подробиць щодо новинки все ще мало. Відомо, що Subaru розпочне виробництво гібридних трансмісій наступного покоління вже цієї осені, а гібридних автомобілів - приблизно на початку 2025 року.

Планується, що згодом, орієнтовно за рік після цього, розпочнеться серійний випуск гібридного Forster на заводі Subaru of Indiana Automotive.

Подейкують, що Forester - не єдиний гібрид на горизонті, оскільки модель буде використовувати силовий агрегат від Crosstrek. Нещодавно японський автовиробник заявив, що два нових гібриди мають забезпечити гнучкість пропозицій бренду.

Актуальний Forester оснащений 2,5-літровий чотирициліндровий опозитний двигун потужністю 183 к.с. й 241 Нм крутного моменту, що працює в парі з безступінчатою коробкою передач і стандартною системою повного приводу Subaru.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація