Шведська компанія Volvo має намір випустити електричний універсал

Шведська компанія Volvo має намір випустити електричний універсал

13 червня 2023
0

До 2025 року половина всіх нових моделей Volvo випускатиметься з електричною силовою установкою, а з 2030 року шведський автовиробник має намір робити виключно електромобілі.

Очікується, що основну ставку буде зроблено на кросовери різних класів та седан, але від традиційних для бренду універсалів Volvo відмовлятися не має наміру. На даний момент єдиним серійним електроуніверсалом є MG5, але в перспективі повинні з'явитися електричні Audi A6 Avant і Volkswagen ID.7.

Керівник Volvo Джим Роуен в інтерв'ю виданню Auto Express підтвердив, що компанія розглядає можливість створення електричного універсала на заміну Volvo V60 та його позашляхової версії Cross Country.

«Чи можемо ми зробити справді гарний та технологічний універсал? Так, звісно можемо. Питання в тому, чи дійсно ми маємо це робити - чи досить перспективна така модель, тому що попит на універсали та седани в Європі впав», - наголосив топ-менеджер.

«Це ми маємо брати до уваги, оскільки ми збираємось випускати новий електромобіль щороку протягом наступних п'яти років. Чи буде електричний універсал одним із них? Слідкуйте за новинами», - сказав Роуен.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація