Skoda Enyaq отримала нову преміальну комплектацію

Skoda Enyaq отримала нову преміальну комплектацію

24 травня 2023
0

Електрокросовери Skoda Enyaq і Enyaq Coupe отримали нову преміальну комплектацію Laurin&Klement. Також моделі отримали оновлені акумуляторні батареї. Про це повідомили на сайті Carscoops.

Комплектація Laurin&Klement названа на честь засновників Skoda Вацлава Лауріна та Вацлава Клемента. Це буде найрозкішніша версія для кросоверів Enyaq і Enyaq Coupe.

Зовні кросовери відрізняються новими бамперами з акцентами кольору Platinum Grey навколо повітрозабірників і на захисних пластинах. Також у комплектацію входять 20- або 21-дюймові колісні диски, тоноване скло й емблеми L&K на передніх крилах. Решітка радіатора Crystal Face із підсвічуванням і повністю світлодіодна оптика входять до стандартної комплектації Laurin&Klement.

Інтер'єр виконаний із бежевої або чорної шкіри на вибір. Також версія Laurin&Klement додає алюмінієві педалі та контурне підсвічування салону.

Кросовери отримають оновлену інформаційно-розважальну систему з інтерфейсом користувача Skoda Cl. Він буде інтегрований у всі майбутні моделі бренду.

Skoda Enyaq і Enyaq Coupe Laurin&Klement оснащені електромотором потужністю 285 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає 6,7 секунди із заднім приводом або 6,6 секунди з повним приводом.

Також електрокросовери отримали покращені акумуляторні батареї. Швидка зарядка від 10 до 80% займає менш ніж 30 хвилин. Максимальний запас ходу циклу WLTP становить до 570 км на одному заряді.

Вартість Skoda Enyaq і Enyaq Coupe Laurin&Klement поки не розголошується. Електрокросовери мають дебютувати на європейському ринку до кінця 2023 року.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація