Skoda Group представляє свій новий автобус на водневих паливних елементах

Skoda Group представляє свій новий автобус на водневих паливних елементах

24 вересня 2022
0

На виставці Innotrans у Берліні Skoda Group представила свій новий водневий автобус. Електропривод на паливних елементах доповнює лінійку приводів автобусів Skoda та має запас ходу до 350 кілометрів. 12-метровий автобус потужністю 160 кВт вміщує 85 пасажирів (до 30 місць).

160 кВт - це потужність приводу H'City 12, потужність паливного елемента PEM не згадується ні в повідомленні, ні в опублікованому техпаспорті. Також немає інформації про буферну батарею.

А ось щодо системи водневих баків: виробник вказує обсяг зберігання водню у 39 кілограмів, чого має вистачити на вказану дальність до 350 кілометрів. У техпаспорті Skoda йдеться про «швидку заправку паливом», але це точно не визначено.

Кузов H'City 12 відповідає звичайним розмірам для одиночного автобуса: довжина автомобіля становить 12,02 метра, ширина - 2,55 метра, висота - 3,43 метра, а вага - від 11,5 до 13 тонн. H'City 12 також має доладний пандус для інвалідів-візочників і два відповідних паркувальних місця всередині.

«Портфоліо автобусів Skoda Group включає широкий спектр типів приводів, тому ми можемо запропонувати рішення практично для будь-яких вимог. Останні тенденції показують, що клієнти висувають вимоги до екологічно чистих транспортних засобів, які якнайменше впливають на життя людей. Ось чому ми пропонуємо нове рішення, яке пропонує містам цікаві можливості», - говорить Таня Альтманн, президент напрямку автобусної мобільності Skoda Group

Джерело: UA-electro

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація