Skoda оснастила електрокар Enyaq iV іклами та плавниками

Skoda оснастила електрокар Enyaq iV іклами та плавниками

09 жовтня 2022
0

Skoda Kodiaq та Enyaq iV отримали дуже дивні модифікації. Два сімейні кросовери перетворили на якусь подобу хижих звірів. Про це повідомляє офіційний сайт чеської марки.

Оригінальні кросовери Skoda присвятили американським командам НХЛ «Сан-Хосе Шаркс» і «Нешвілл Предаторз». Марка Skoda, як відомо, не представлена на ринку США, проте цьогоріч НХЛ вирішила провести європейське турне з показовими матчами у Німеччині, Швейцарії та Чехії.

Нові Skoda перетворили на талісманів хокейних команд. Skoda Sharyaq на базі електромобіля Enyaq присвячений «Сан-Хосе Шаркс» і нагадує акулу. На його даху з'явилися плавці та хвіст, а 3D-графіка на боковинах і накладки на кермі імітують пащу хижої риби. Пофарбували авто в традиційні сині кольори «акул» із Сан-Хосе.

Skoda Prediaq створений на основі моделі Kodiaqта виконаний у розмальовці «Нешвілл Предаторз». Він нагадує шаблезубого тигра - отримав величезні ікла, вуха на дзеркалах заднього виду та смугастий хвіст на дверях багажника.

Побачити кросовери Skoda зможуть відвідувачі матчів команд НХЛ цими вихідними. Концепт кари виставлені на льодовому стадіоні Праги.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація