Skoda зупинила випуск автомобілів через нестачу комплектуючих

Skoda зупинила випуск автомобілів через нестачу комплектуючих

11 вересня 2023
0

Компанія Skoda зупинила виробництво машин через відсутність комплектуючих, які постачало партнерське підприємство зі Словенії. Прес-секретар Skoda Івана Поволна підтвердила інформацію, зазначивши, що партнерське підприємство постраждало від повеней, що відбулися в цій країні.

«Skoda з сьогоднішнього дня зупиняє як мінімум на тиждень виробництво на своєму заводі в селі Квасіни, Чехія», - зазначила прес-секретар.

При цьому компанія припускає, що виробництво автомобілів на заводі в місті Млада-Болеслав у центральній частині республіки також постраждає.

Партнерське підприємство Skoda постачало зі Словенії комплектуючі для двигунів внутрішнього згоряння. Івана Поволна додала, що випуск електромобілів на заводах компанії збільшиться із 500 до 550 машин на день.

Голова профспілки співробітників Skoda Ярослав Повшик підтвердив, що скорочення виробництва на заводах компанії в Чехії торкнеться всіх моделей автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння.

В очікуванні покращення ситуації в Словенії Skoda також намагається домовитися про постачання необхідних комплектуючих із Китаю.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація