Smart #1 отримає версію Brabus

Smart #1 отримає версію Brabus

03 липня 2022
0

Представлений навесні 2022 перший в історії бренду Smart кросовер під індексом #1 найближчим часом отримає нову модифікацію. Над електромобілем працює знамените тюнінгове ательє Brabus, яке готує заряджену версію моделі. Поки невідомо, які доробки отримає новинка, але як мінімум зовнішній декор електромобіля від Smart і Brabus відрізнятиметься від стандартної модифікації. Зрозуміти це можна вже з першого опублікованого офіційного тизера майбутньої прем'єри.

Smart від Brabus візуально відрізнятиметься решіткою радіатора з червоним підсвічуванням, здвоєними повітрозабірниками на бампері, збільшеним заднім спойлером і новим аеродинамічний дизайн коліс.

Показана в ролику модель пофарбована в матово-сірий відтінок у поєднанні з червоним дахом, чорними значками та червоними акцентами по всьому кузову. У салоні можна замінити кнопку на центральній консолі, яка, ймовірно, активує спортивний режим водіння.

Представлений раніше Smart #1 приводить в рух один 272-сильний електромотор, розташований на задній осі. Чи буде нова версія потужніша  невідомо. Очікується, що прем'єра електрокросовера Smart у версії Brabus відбудеться до кінця 2022 року, а на ринок модель вийде вже наступного року.

Джерело: smart

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація