Спільний проект BYD і Mercedes-Benz став хітом у Китаї

Спільний проект BYD і Mercedes-Benz став хітом у Китаї

24 червня 2023
0

Автомобілі Denza N7 вже з'явилися у дилерів у Китаї. За словами співробітників дилерського центру, Denza N7 офіційно надійде у продаж наприкінці цього місяця у двох конфігураціях: передньопривідної та повнопривідної. На даний момент Denza N7 зібрала понад 20 000 попередніх замовлень.

Нагадаємо, Denza - спільне підприємство BYD та Mercedes-Benz. Це другий автомобіль бренду, який базується на електричній платформі BYD 3.0. Він позиціонується як п'ятимісний середньорозмірний кросовер, габарити автомобіля складають 4860 х 1935 х 1602 мм при колісній базі 2940 мм. Він отримав великий панорамний люк на даху, висувні ручки дверей і загальний задній ліхтар.

Задньопривідний варіант оснащено одним синхронним електродвигуном потужністю 313 к.с., а повнопривідна версія додатково обладанана переднім двигуном, тому її максимальна потужність складає 523 к.с.

Літій-залізо-фосфатний акумулятор потужністю 91,392 кВт.год. для автомобіля виробляє FinDreams Industry, дочірня компанія BYD. У одномоторної моделі запас ходу становить 702 км, а двомоторної - 630 км. Максимальна швидкість становить 180 км/год.

Автомобіль також оснащено новітньою технологією швидкої зарядки BYD, яка дозволяє збільшити запас ходу до 350 км всього за 15 хвилин і до 100 км запасу ходу всього за 4 хвилини зарядки.

Салон обтягнутий шкірою Nappa, всередині розташовані шість екранів діагоналлю до 17,3 дюйми та проєкційний дисплей. У майбутньому планується перевести програмну частину власної розробки Denza на Huawei HarmonyOS, що стрімко набирає популярність в Китаї.

Джерело: iXBT.com
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація