Спортивний електромобіль Hyundai IONIQ 5 N розкрив ціни та детальні характеристики

Спортивний електромобіль Hyundai IONIQ 5 N розкрив ціни та детальні характеристики

13 березня 2024
0

Електромобіль Hyundai IONIQ 5 N стане найшвидшою та найпотужнішою моделлю Hyundai усіх часів, і тепер ми знаємо його ціну. Відомо, що електричний кросовер потужністю 641 к.с. коштуватиме 66 100 доларів і продаватиметься лише в одній комплектації.

Електромобіль оснащується парою електродвигунів, які сумарно виробляють 641 к.с. Силова установка здатна розганяти машину від 0 до 100 км/год всього за 3,4 секунди. Кросовер також отримав нову функцію N e-Shift, яка імітує вісім передач від трансмісії з подвійним зчепленням.

Hyundai IONIQ 5 N оснастили більшим акумулятором ємністю 82 кВт.год. Серед потенційних конкурентів новинки - це KIA EV6 GT і Tesla Model Y Performance.

Цікаво, що Tesla Model Y Performance набагато дешевша, ніж IONIQ 5 N, ціни на електричний кросовер починаються з 52 490 доларів. Але варто зазначити, що IONIQ 5 вже за замовчуванням оснащений 21-дюймовими кованими колесами, заднім диференціалом з блокуванням e-LSD, передніми сидіннями з підігрівом і вентиляцією, а також системою Highway Driving Assist. 455-сильна Model Y Performance трохи повільніше розганяється, але має більшу тягову батарею - ємністю 85 кВт.год.

Джерело: Autogeek
Фото: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація