Спортивний Porsche 911 GT3 RS курсує між терміналами аеропорту в Лос-Анджелесі

Спортивний Porsche 911 GT3 RS курсує між терміналами аеропорту в Лос-Анджелесі

24 лютого 2024
0

У міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса з'явилася цікава послуга. Пасажирів, які запізнюються на рейс, під час пересадки перевозять на Porsche 911 GT3 RS вартістю $240 000. Про це повідомляє сайт Car Expert.

Незвичайну акцію організували спільно Porsche і авіакомпанія Delta Airlines. Так вони розв'язали проблему браку часу на пересадку під час стикування авіарейсів. Якщо літак прибуває із затримкою, то нерідко часу залишається обмаль, але ж часом необхідно швидко потрапити з одного терміналу в інший.

Тепер же обрані пасажири, які входять до елітного клубу Delta 360°, можуть дістатися до літака на швидкісному 525-сильному Porsche 911 GT3 RS. Звичайно, аеропорт Лос-Анджелеса завантажений, і розвинути максимальні 296 км/год спорткар не зможе - це просто небезпечно. Проте він усе одно швидший, ніж автобуси, що курсують між терміналами аеропорту.

До слова, у США не вперше впроваджується подібна послуга. Минулого року в аеропорту Атланти між терміналами курсував ще дорожчий суперкар Porsche 918 Spyder.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація