Стало відомо, які новинки HAVAL з*являться в Україні у 2022 році.

16 грудня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автомобільний бренд HAVAL готовий відкрити завісу фірмової таємниці та розповісти, які суперновинки з'являться на українському ринку наступного року. Продовжуючи традицію створення інновацій, у 2022 році HAVAL дивуватиме українських автомобілістів не лише новими смарт-конфігураціями та вражаючими дизайнерськими рішеннями, а й відкриє абсолютно нову категорію SUV.

Першою сталевою ластівкою на модельному небосхилі HAVAL в Україні стане позашляховик нового формату 3/4 - HAVAL DARGO. Представляючи ф'южн функціональності міського SUV та підвищену прохідність офф-роудера, DARGO відрізняється від інших не лише оригінальним геометричним дизайном, а й диким волелюбним характером. За кермом DARGO користувач без сумнівів відчує в собі силу наважитись на щось нове та нестандартне! Емоційний драйв DARGO забезпечить за рахунок значної технологічної бази. Побудований на платформі LEMON, DARGO пропонує 4620 мм завдовжки, 1910 мм завширшки і 1780 мм заввишки. Відомо, що модель оснащуватиметься високоефективним 2.0 л двигуном на 192 конячки та 7 ступінчастою DCT трансмісією мокрого типу з двома зчепленнями. Кліренс 200 мм, інтелектуальний повний привід 4WD, а також електронне блокування диференціала допоможуть впоратися з різними життєвими ситуаціями як у міських джунглях, так і на непередбачуваному бездоріжжі. Зазначимо, що перший успішний запуск моделі на міжнародній арені вже відбувся на Автошоу в місті Джидда, Саудівська Аравія. Україна стане першим ринком у Євроазіатському регіоні, де відбудеться презентація DARGO. Тим часом, компанія-виробник GWM продовжує роботу з вдосконалення продукту для українських споживачів. За попереднім прогнозом на появу моделі в дилерській мережі в Україні варто очікувати в березні 2022 року.

Другим гучним пострілом стане запуск першого гібриду модельної лінійки HAVAL в Україні. Побудована на базі середньорозмірного кросовера Н6 третього покоління гібридна версія буде оснащена 1,5л. бензиновим двигуном з турбонаддувом потужністю 113 кВт/233 Нм, який у парі з електромотором (130 кВт) генеруватиме комбіновану потужність 179 кВт/530 Нм. Двомоторна гібридна технологія LEMON DHT дозволяє досягати ідеального балансу між високою паливною ефективністю та високою продуктивністю на всіх швидкостях та всіх дорожніх сценаріях, забезпечуючи більш високу якість мобільності для користувачів. З прагматичних міркувань ця модель – справжня знахідка для раціональних нон-конформістів, адже порівняно із звичайним Н6 рівень споживання палива гібриду знижений майже на 50% і становить близько 5,2 л/100 км. В офіційній дилерській мережі HAVAL в Україні модель з'явиться у квітні 2022 року.

Замикає яскраве тріо новинок ще одна нова версія Н6 третього покоління у модному кузові спорт-купе. Відомо, що в порівнянні зі звичайним Н6 купеподібна версія буде на 74 мм довша (4727мм), на 54 мм ширша (1940 мм) та на 5мм вище (1729мм). Смарт-конфігурації та функції автономного керування L2 обох моделей будуть ідентичні. Особливістю спорт-купе Н6 стане більш агресивний фронтфейс, стилізований під «пащу акули», а також спортивний дизайн сидінь. Точна назва моделі та деталі технічного перформансу поки що не розголошуються. Переконатися в тому, чи буде нова модель більш швидкою та потужнішою порівняно із звичайним Н6, українські автомобілісти зможуть уже у другому кварталі 2022 року.

Слідкуйте за новинами про автомобілі HAVAL на офіційному сайті haval-ukraine.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація