Стало відомо, у якій країні найбільше людей працюють над створенням електромобілів

Стало відомо, у якій країні найбільше людей працюють над створенням електромобілів

10 липня 2024
0

Згідно з даними LinkedIn Economic Graph, у Швеції проживає найвищий відсоток працівників автомобільної промисловості, які працюють над розробкою та модернізацією електромобілів, порівняно з будь-якою іншою країною Європи.

Професії, пов'язані з електромобілями, включають тестування акумуляторів, розробку автомобільної електроніки, зарядних станцій, паливних елементів, роботу над електродвигунами тощо. Загалом було проаналізовано 38 напрямів діяльності.

Зазначається, що майже кожна десята (9,43%) людина, яка працює в автомобільній промисловості у Швеції, тісно пов'язана з розробкою електромобілів.

Німеччина посіла друге місце з 8,95% працівників автомобільної промисловості, тоді якБританія посіла третє місце з результатом у 8,31%, а Франція опинилася на четвертому місці з 4,28%.

Незважаючи на те, що у Швеції найвищий відсоток працівників автомобільної промисловості з «навколоелектромобільної» сфери, це лише приблизно 45 360 людей. Тим часом у Німеччині - це 160 760 осіб, у Франції - 97 700 чоловік, а у Британії - 91 440 працівників.

Згідно з даними LinkedIn, Італія, Швеція, Німеччина та Британія мають найвищий відсоток працівників з навичками використання електромобілів, які працюють у галузях, пов'язаних з інфраструктурою електромобілів, наприклад комунальними підприємствами.

Нещодавнє опитування Всесвітньої конфедерації зайнятості показало, що значна частина компаній планує наймати людей з «екологічними» навичками, причому 81% респондентів у всьому світі та 88% респондентів у Британії заявили, що вони все більше шукатимуть людей з «електромобільним» досвідом в наступні п'ять років.

Джерело: Autogeek
Фото: Volvo

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація