Виставлено на продаж унікальний McLaren MSO HS

Виставлено на продаж унікальний McLaren MSO HS

03 липня 2022
0

У 2015 році McLaren представив спорткар 675LT, який став найпотужнішою версією суперкара 650S. Фахівцям заводського підрозділу McLaren Special Operations (MSO) цього виявилося замало, тому обмеженим тиражем - лише 25 екземплярів - випустили McLaren MSO HS, відомий також як McLaren 688 HS. Один з унікальних автомобілів, який отримав ще й особливе оформлення кузова, зараз з'явився у продажу в дилерському центрі McLaren London. 

Ключовою особливістю новинки стало розширене використання карбону, що дозволило на 40 кілограмів зменшити масу автомобіля. Крім того, машину оснастили крильцями-канардами на передньому бампері, великим повітрозабірником на даху, який був дорогою опцією для стандартних моделей 675LT, «жалюзі» на передніх крилах і активним заднім антикрилом.

Стандартною опцією для салону були вуглепластикові крісла від McLaren P1, чотириточкові ремені безпеки та вбудована система телеметрії, а замовник вибрав як матеріал обробки алькантару, а не шкіру.

Кузов забарвлений у колір MSO Racing Green з яскраво-жовтими акцентами, а також матово-чорними колесами. McLaren 688 HS оснащений модернізованою 3,8-літровою бітурбовосьмеркою, що розвиває 688 кінських сил і 700 Нм крутного моменту.

Трансмісія - 7-ступінчастий «робот» з двома зчепленнями. Стати власником McLaren MSO HS із пробігом близько 3200 кілометрів можна за 736 тисяч доларів, що майже вдвічі перевищує ціну моделі 675LT в аналогічному стані.

Джерело: McLaren London

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація