Старий дизельний седан перетворили на позашляховик

Старий дизельний седан перетворили на позашляховик

14 липня 2023
0

Седан Mercedes-Benz 300D (W123) 1985 року перетворили на незвичайний позашляховик. Автомобіль став фіналістом конкурсу Hot Wheels Legends Tour 2023 року. Про це повідомили на сайті Autoblog.

У фіналі конкурсу Legends Tour оберуть автомобіль, який стане новою масштабною моделлю Hot Wheels. Цей Mercedes-Benz 300D був побудований за кілька років командою з близько 260 школярів.

Проєктом керує Девід Алманзан, учитель автомобільних технологій у середній школі Декані в Г'юстоні. Ідея народилася кілька років тому, коли чоловік помітив Mercedes-Benz 300D на галявині сусіда. Автомобіль був не в найкращому стані, але двигун працював справно.

Пізніше Алманзан вирішив викупити в сусіда цей седан. Він передав авто своїм учням, щоб вони отримали практичний досвід обслуговування транспорту.

Автомобіль отримав безліч доопрацювань, включно зі збільшеним кліренсом і новими бамперами. На авто встановлено шини для бездоріжжя, розширювачі колісних арок і додаткову світлотехніку.

В інтер'єрі з'явилося спортивне сидіння для водія. Загалом салон залишився в первозданному вигляді.

Стандартний Mercedes-Benz 300D оснащений 3,0-літровим турбодизелем потужністю 125 к.с. і 230 Нм крутного моменту. Невідомо, чи підвищилася потужність цього авто.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація