Stellantis та SIXT уклали масштабну угоду про придбання до 250 000 автомобілів

Stellantis та SIXT уклали масштабну угоду про придбання до 250 000 автомобілів

17 січня 2024
1

Постачальник послуг мобільності преміум-класу SIXT і концерн Stellantis, один із провідних світових автовиробників, оголошують про укладення багатомільярдної угоди, згідно з якою SIXT може придбати до 250 000 автомобілів для свого автопарку для оренди корпоративними клієнтами в країнах Європи та Північної Америки протягом наступних трьох років. Перші значні обсяги поставок відбудуться вже у першому кварталі 2024 року і триватимуть протягом року.

Клієнти, які орендують SIXT, отримають широкий вибір автомобілів відзначених нагородами брендів Stellantis, включаючи Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Lancia , Opel, Peugeot, Ram, Vauxhall і Maserati. За умовами угоди з SIXT, перелік авто включатиме різні класи та сегменти автомобілів - від міських автомобілів до позашляховиків та фургонів і вантажівок (включаючи 7- та 9-місні), а також повний спектр типів силових установок (включно з електромобілями на акумуляторних батареях) із найновішим програмним забезпеченням та інформаційно-розважальними технологіями.

Конкретні обсяги замовлень, склади замовлень і дати доставки, які вже були заплановані на 2024 рік, можуть бути гнучко узгоджені між обома компаніями з урахуванням вимог до парку та попиту.

Крім того, Stellantis і SIXT у ході власної співпраці вивчать різні можливості розширення послуг для клієнтів та оптимізації роботи автопарку в різних регіонах. Це дасть змогу надавати та розробляти пакети даних для розробки та ліцензування інноваційних продуктів і додатків між компаніями. У ході поставок автомобілів від Stellantis кількість повністю підключених транспортних засобів у парку прокату SIXT значно збільшиться, а отже, орендна компанія отримає дистанційний доступ до метричних систем автомобіля, такі як рівень палива та пробіг, що можуть автоматично передаватись до SIXT під час повернення транспортного засобу. Це дозволить SIXT оптимізувати роботу у відділеннях, забезпечуючи клієнтам швидшу обробку та кращу доступність транспортних засобів.

Карлос Таварес, генеральний директор Stellantis:

«Сьогоднішнім дивовижним оголошенням про угоду із SIXT ми виконуємо наші зобов’язання пропонувати клієнтам чисту, безпечну та доступну мобільність, яку зараз можна побачити в революційних автомобілях і технологіях. Серед наших культових брендів ми пропонуємо автомобілі, який відповідає практично будь-яким потребам, цінам і стилю життя. Це партнерство з SIXT дозволяє поточним і потенційним клієнтам бренду Stellantis зануритися в наші новітні пропозиції з найдосконалішою силовою установкою, підключенням до автомобіля та продуманим комфортом. Це найкращий тест-драйв і критична контрольна точка для нас у найближчі роки, коли Stellantis перетворюється на технологічну компанію, що займається стійкою мобільністю».

Костантин Сікст, співгенеральний директор SIXT:

«Ми з нетерпінням чекаємо можливості вітати велику кількість захоплюючих автомобілів культових брендів Stellantis у нашому автопарку. Ця угода з прогресивним партнером повного спектру підкреслює нашу обіцянку надати нашим клієнтам найкращий вибір для всіх їхніх потреб у мобільності. Це дає нам змогу прискорити нашу стратегію зростання «EXPECT BETTER» після того, як ми вже досягли зростання глобального доходу майже на 20 відсотків за перші дев'ять місяців 2023 року. Ці амбіції стосуються європейських країн і також США, найбільшого ринку оренди у світі».

Обидві компанії прагнуть зробити мобільність більш стійкою. У рамках свого стратегічного плану Dare Forward 2030 Stellantis оголосила про прагнення досягти 100% продажів електромобілів (BEV) у Європі та 50% продажів легкових автомобілів і легких вантажівок BEV у Сполучених Штатах до 2030 року. Stellantis має намір стати корпорацією з нульовим викидом вуглецю до 2038 року, включно з усіма сферами діяльності, з однозначною відсотковою компенсацією залишкових викидів.

Завдяки угоді зі Stellantis, компанія SIXT зобов'язується досягнути значного зменшення викидів CO 2 від її орендованого парку (зокрема, досягнення частки 70 -90 відсотків електрифікованих транспортних засобів у Європі до 2030 року). Тому вибір концерну Stellantis обумовлений наявністю значної кількості автомобілів із найсучаснішими силовими установками, включно з електромобілями на акумуляторних батареях (BEV). Це невід'ємна частина підходу SIXT до сталого розвитку навколишнього середовища, окрім інвестицій у власну зарядну інфраструктуру, подальшого розширення додатку SIXT в екосистему для пропозицій стійкої мобільності, включаючи доступ до сотень тисяч громадських зарядних точок, а також зменшення викидів CO2.

Офіційне представництво Stellantis в Україні, та зокрема бренди Peugeot, Citroen, Opel, DS та Jeep, пропонують на нашому ринку широкий перелік 100% електромобілів або електрифікаваних авто. Тому переходьте на онлайн-склади брендів, аби обрати власний екологічно чистий транспорт прямо зараз серед доступних в Україні:

Peugeot

Citroen

Opel

DS

Jeep

Джерело: Stellantis

Обговорення новини

gorra  

Красуньчіки, бажаем плідної та успішної співпраці

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація