Stellantis відмовився від участі в автосалонах у Північній Америці

Stellantis відмовився від участі в автосалонах у Північній Америці

06 січня 2024
0

Компанія Stellantis підтвердила, що припиняє участь у всіх автосалонах у Канаді та США, принаймні в осяжному майбутньому.

«Зосереджуючись на збереженні основ бізнесу для пом'якшення впливу складного автомобільного ринку в Північній Америці, Stellantis працює над оптимізацією своєї маркетингової стратегії, що стосується автосалонів», - йдеться у заяві компанії.

Це сталося після того, як Stellantis відмовився від участі у SEMA та LA Auto Show минулого року. Цікаво, що прихильники автомобілів зможуть побачити продукти Stellantis, представлені на автосалонах цього року, але відомо, що експозиції будуть фінансуватися дилерами.

Після оголошення про те, що Stellantis не буде присутній на Канадському міжнародному автошоу (запланованому на 16-24 лютого 2024 року), компанія Stellantis повідомила, що її дилери в Торонто погодилися фінансувати власні витрати на участь у заході.

Варто пам'ятати, що участь у автосалоні для компанії коштує солідну суму. Таким чином, бачимо, що Stellantis прогнозує попереду доволі складний 2024 рік, тому й вирішив частково оптимізувати свої витрати.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація