Stellantis запустила власний навігатор e-Routes

Stellantis запустила власний навігатор e-Routes

07 липня 2024
0

Розробники Stellantis створили власну навігаційну програму e-Routes, яка доступна для власників електромобілів групи.

e-Routes дозволяє планувати поїздки на електромобілі, використовуючи дані про автомобіль у режимі реального часу. Додаток контролює рівень заряду акумулятора, характеристики та дані про споживання батареї, температуру повітря і багато інших параметрів, що дозволяє автовласнику більш точно розрахувати запас ходу, що залишився, і побудувати маршрут з урахуванням дозаправок.

Побудувати маршрут можна на смартфоні або на дисплеї інформаційно-розважальної системи завдяки сумісності з протоколами Apple CarPlay та Android Auto.

e-Routes спочатку тестувався на електромобілях Citroen. Тепер додаток оновили та зробили доступним для електромобілів таких брендів групи, як Peugeot, DS, Opel та Vauxhall. Незабаром він буде доступний для Fiat 600e, Fiat Professional (E-Scudo та E-Doblo), Alfa Romeo Junior Elettrica, Jeep Avenger та Lancia Ypsilon Electric.

Програма e-Routes включена в пакет підключених послуг Connect Plus, доступний у пробному режимі при покупці нового електромобіля. Після пробного періоду на нього необхідно передплатити €4 на місяць або €40 на рік.

Джерело: AMPERCAR.com
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація