Стрибок у майбутнє автомобілів: як за 3 роки в Україні змінився бренд HAVAL

30 червня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Вітчизняний автомобільний ринок ще не передбачав потужної технологічної сили нового гравця, коли влітку 2018 року в Україні тільки-но відкрився перший автоцентр бренду HAVAL. Так на українському автомобільному небосхилі засяяло нове зіркове ім’я з Піднебесної, адже на той час HAVAL вже входив в ТОП-10 найбільш популярних SUV в світі та не один рік поспіль лідирував на ринку SUV в Китаї завдяки високим стандартам безпеки та сучасним технологіям.

Рух на зустріч клієнтам

Орієнтований на побажання клієнтів, з самого початку бренд HAVAL в Україні створює сучасний автомобільний вибір, завдяки якому кожен українець може обрати автомобіль відповідно до власного смаку та власного бюджету. Моделі, представлені в дилерській мережі, відрізняються поміж собою конфігурацією, ціновим позиціонуванням та емоційним забарвленням. Проте незважаючи на відмінності, всі моделі поєднують фірмові риси бренду: застосовують професійні SUV-платформи та оснащуються інтелектуальними технологіями.

З часом дилерська мережа поступово розширюється та про бренд дізнається все більша кількість споживачів. Відчутно інтерес до марки починає зростати через рік після появи бренду в Україні і саме в 2019 році бренду вдається збільшити продажі майже в 8 разів!

Дотримуючись клієнтоорієнтовного підходу в роботі, на початку 2020 року бренд кардинально змінює позиціонування моделей та починає побудову комунікації з клієнтом, яка враховує цінності та інтереси споживачів. Втілюючи "формулу комфорту", наймолодша модель бренду - компактний кросовер Н2 - пропонує клієнтам хороше оснащення за доступною ціною та того ж року отримує перемогу в номінації "Лідер ціни та якості" у національній автомобільній премії року від AUTO.RIA "Авто Лідер 2021". Незмінний бестселер модельного ряду - Н6 другого покоління - завойовує все більшу кількість фанів завдяки "модному коду", прихованому в сучасному дизайні та новітніх технологіях, а "Його Величність" Н9 стає справжнім взірцем успішності та могутності на дорозі.

Інноваційне мислення

Незважаючи на кризу, обумовлену коронавірусом, протягом 2020 року бренд HAVAL непохитно дотримується курсу на збільшення частки ринку, демонструючи щомісячне зростання у порівнянні з показниками 2019 року. Досягнути позитивних результатів бренду HAVAL в Україні допомагає інноваційний підхід до продажу автомобілів, адже бренд одним з перших відкриває онлайн-канал продажів автомобілів та запускає інноваційний віртуальний шоурум, не тільки покращуючи цифрову взаємодію з продуктом, але й підвищуючи довіру до бренду.

Стрибок у майбутнє

В лютому 2021 року бренд HAVAL анонсує появу інтелектуальних новинок HAVAL JOLION та HAVAL Н6 третього покоління, створених на абсолютно новій модульній платформі LEMON виробництва GWM, яка забезпечує новий рівень комфорту та безпеки. Тим часом компанія-виробник GWM оголошує про свою трансформацію в глобальну компанію технологій мобільності та розпочинає співпрацю із провідним стартапом в галузі розробки автомобільних мікросхем Horizon Robotics для спільного дослідження інтелектуальних технологій та розробки інтелектуальних автомобілів. Відображаючи технологічну стратегію GWM, нові моделі якісно відрізняються від своїх попередників та втілюють справжній стрибок у майбутнє за рахунок технологічного кокпіту, смарт-конфігурації та застосуванню функцій автономного водіння рівня L2, які підіймають моделі на щабель вище з точки зору комфорту та безпеки. Варто зазначити, що запуск вигідного попереднього замовлення нових моделей створює справжній ажіотаж та першу партію новинок розкуповують ще до появи моделей в Україні.

Перемога технологій

На сьогоднішній день за три роки в Україні вдалося реалізувати понад 1700 кросоверів марки HAVAL, а дилерська мережа нараховує 22 дилерські центри в більшій частині регіонів країни. Проте бренд не зупиняється на досягнутому та прагне до нових організаційних та технологічних змін. Дотримуючись корпоративної концепції "Вдосконалення кожного дня", в майбутньому бренд HAVAL буде вражати українських споживачів новими ще більш високотехнологічними продуктами та отримуватиме перевагу в конкурентній боротьбі завдяки ще більш інноваційним технологіям.

«Нова енергія України» «Нова енергія України»

Автосалон «Нова енергія України» – офіційний дилер автомобільних марок HAVAL і Great Wall в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: «Нова енергія України»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація