Subaru натякнула на загадкову новинку

Subaru натякнула на загадкову новинку

04 листопада 2023
0

Американське представництво Subaru опублікувало єдину фотографію автомобіля - на ній відно колесо, яке належить, скоріш за все, кросоверу. Світлина супроводжується підписом, що прем'єра новинки відбудеться 16 листопада у Лос-Анджелесі. За однією з версій, це може бути наступник моделі Forester нового покоління, що очікується у 2025 році. Або це спецверсія одного з автомобілів Subaru, представлених на американському ринку.

Якщо говорити про кросовери Subaru, які продаються в США, то їх п'ять: Ascent, Crosstrek, Outback, Solterra та Forester. Найсвіжіший з них - це електричний Solterra, який з'явився у продажу минулого року, тому навряд чи на тизері ця модель. Crosstrek, Ascent та Outback теж можна виключити, тому що всі вони оновилися тією чи іншою мірою минулого року. Залишається Forester, п'яте покоління якого продається з 2018 року, тому він претендує на зміну генерації в найближчі роки.

В даний час у США Forester представлений з 2,5-літровим двигуном потужністю 185 кінських сил. При цьому в Японії модель має і гібридний варіант: він оснащується установкою e-Boxer, що складається з 2,0-літрового «атмосферника» і електромотора.

Наприкінці літа Forester переступив у 2024 модельний рік з мінімальними оновленнями - змін у дизайні та моторній гамі не відбулося. Кросоверу дісталися нові налаштування систем активної безпеки, зокрема, було покращено систему автоматичного гальмування під час руху заднім ходом.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація