Subaru представила свій перший заряджений електромобіль

Subaru представила свій перший заряджений електромобіль

17 жовтня 2023
0

Електрокросовер Subaru Solterra отримає заряджену версію STI. Новинка може надійти в продаж уже у 2024 році. Про це розповіли на сайті BestCarWeb.

Спортивний підрозділ STI найближчими роками сконцентрується на виробництві спортивних електромобілів. Першим проєктом компанії стане заряджена версія електрокросовера Solterra.

Subaru Solterra STI вирізняється агресивнішим спортивним обвісом із червоними акцентами на кузові. Також електрокросовер отримає нові легкосплавні колісні диски та деякі інші доопрацювання.

Очікується, що заряджена версія буде оснащена спортивною підвіскою і буде трохи нижчою за стандартний кросовер. Крім цього інженери поліпшать гальма Solterra STI.

Subaru Solterra оснащений двома електромоторами сумарною потужністю 218 к.с. і 336 Нм крутного моменту. Розгін від 0 до 100 км/год займає 6,9 секунди, а максимальна швидкість становить 160 км/год. Найімовірніше, заряджена версія STI зможе похвалитися більш потужною силовою установкою.

За чутками, спортивна модифікація електрокросовера може отримати приставку STe, а не STI. Японський бренд уже подав заявку на такий товарний знак.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація