Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek

Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek

11 жовтня 2024
1

Subaru провела легкий рестайлінг кросовера Crosstrek. Компанія покращила оснащення моделі та додала до лінійки преміум-комплектацію.

Комплектація Premium відрізняється від інших потужним двигуном. Під її капотом встановлено не 2,0-літровий чотирициліндровий мотор, а 2,5-літровий опозитний агрегат із віддачею 185 к.с. та 241 Нм крутного моменту, який працює в парі з безступінчастою трансмісією та системою повного приводу. Комплектація Premium також отримала нову систему X-Mode з налаштуваннями Snow/Dirt і Deep Snow/Mud для кращої роботи повного приводу в складних погодних умовах.

Що стосується інших версій Crosstrek, то вони отримали розширений пакет систем безпеки та допомоги водієві. Тепер він охоплює систему попередження про перехресний рух і виявлення сліпих зон, функцію допомоги в утриманні смуги руху та автоматичне аварійне рульове керування. До того ж кросоверу запропоновано нові матеріали для оздоблення салону.

Разом з оновленням кросовер отримав і вищий цінник. Базовий Subaru Crosstrek на ринку США обійдеться щонайменше у 25 тисяч доларів, а за версію Crosstrek Premium доведеться викласти понад 27 тисяч.

Джерело: Авто Центр
Фото: Subaru

Обговорення новини

Whiteheaven 70  

Золота машина! Тільки - не з регулюванням клапанів та частотою зміни масла!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація