Subaru випустить чотири нові електричні кросовери до 2028 року

Subaru випустить чотири нові електричні кросовери до 2028 року

16 травня 2023
0

Subaru прискорює свої плани з електрифікації. До 2028 року компанія запропонує чотири нові електричні кросовери. Всі вони з'являться на ринку США, на який припадає 70% світових продажів марки.

Зі слів нового генерального директора компанії Ацуші Осакі, який вступить на цю посаду в червні 2023 року, виробництво електромобілів налагодять на двох заводах у Японії. Про це він сказав, виступаючи на заході, присвяченому підсумкам 2022 фінансового року.

2026 року «батарейні» новинки почнуть збирати в Ядзімі неподалік Токіо, 2027 року - у Оідзумі. Сукупно два майданчики вироблятимуть 200 000 електромобілів на рік, поряд із звичайними «паливними» автомобілями. Наразі завод Subaru Yajima виробляє моделі BRZ, Crosstrek, Forester, Impreza, Legacy та WRX.

Як заявлялося раніше, до 2030 року продажі електрифікованих автомобілів Subaru повинні досягти 40% від загального обсягу. Зараз електрична лінійка бренду складається лише із двох моделей: Crosstrek Hybrid та Solterra (двійник Toyota bZ4X). Поява чотирьох нових кросоверів стане важливим кроком на шляху до цієї мети.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація